?

Log in

No account? Create an account
1300

Nörtityttää

Mitenkäs tässä nyt näin pääsi käymään? Brigidasta on tullut likipitäen täysipäiväinen webbisivun vääntäjä? Ihan viattomastihan se lähti liikkeelle, laiskakseltaan päivittyvistä omista sivuistani. Sitten siihen nakkiin lisättiin elävöitysseuran sivut jotka päivittyivät aluksi vielä laiskemmin. Toistaiseksi kaikki hyvin, siihen asti kunnes seuran sivuille alettiin puuhaamaan pirun isoa uudistushässäkkää ja kokeneemmat päivittäjät poistuivat takavasemmalle. Samaan aikaan alettiin suunnittelemaan pikkuseuran omia sivuja ja sitten vielä pyydettiin arkeologian harrasteporukan sivuja väsäämään. Ennen kun huomasikaan, sitä päätyi siis neljän eri asteisen projektin pariin ihmettelemään -ja vielä ihminen joka on tähän asti jättänyt ihan suosiolla tuollaiset hommat muille. Että kumman tutuiksi on tässä sitten viime aikoina tulleet kaikenmaailman kirjanyhdistelmät... :P

Comments

(Anonymous)

Auttikönkään Muinaismarkkinat

Tulkaa nyt ihmeessä Auttikönkään Muinaismarkkinoille myymään, kun Teillä on todella hienoja tuotteita ja voisitte esittää työnäytteitä.
Arvoisa Käsityöläinen!
Oletko kiinnostunut osallistumaan Myyjänä Auttikönkään seitsemänsille Muinaismarkkinoille 8-10. heinäkuuta armon vuonna 2011 (Klo 11–18 päivittäin)?
Markkinat ovat Kunnianosoitus keskiaikaisen vesireitin kulkijoille ja siellä noudatetaan sen aikakauden tunnelmaa ja elämänmenoa niin tarkoin kuin se on olosuhteet huomioon ottaen mahdollista.

Edellytämme, että myytävät tuotteet on valmistettu käsityönä, materiaaleista joita on tunnettu keskiajalla eli 500–1500 - luvuilla. Etsimme mahdollisimman monipuolista kirjoa myytävien tuotteiden tuotevalikoimaan. Tiedät, tai olet motivoitunut ottamaan selvää tuotteiden ja materiaalien historiallisesta taustasta, tarinoista ja pystyt kertomaan tuotteistasi asiakkaille markkinoilla. Eduksi on jos voit valmistaa jotain tuotteita "työnäytöksen omaisesti" myyntisi edistämiseksi markkinoiden aikana.
Myyjät pukeutuvat keskiajan hengen mukaisesti ja myyntikoju tai järjestäjän kanssa sovittu myyntipaikka ovat myös aikakauteen sopivia. Kaikki tapahtumaan osallistuvat ovat osana yhteistä "näytelmää,joka teemana on keskiajan elämä". ( Mitään muovista valmistettua, ei edes muovipusseja sallita olevan näkösällä). Osallistumismaksu 30 euroa / myyjä (+ alv 23 %).

Kun lähetät viestintuojasi kiinnostuksestasi osallistua Auttikönkään Muinaismarkkinoille, lähetämme sinulle lisätietoa ja laskun, jonka maksaminen on sitova ilmoittautuminen. Otamme ilmoittautumisia vastaan aina edellisistä markkinoista alkaen. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Annamme mielellään lisätietoja:
Voit lähettää viestintuojasi: sähköpostitse:

Info@arcticfantasy.net

tai puhelimitse numeroihin: 040 565 1469 tai 040 565 2656
Osoitteemme: Petäjäpolku 10, 97655 AUTTI
Kotisivumme löydät:

www.arcticfantasy.net

Yhteistyöterveisin Riitta ja Markku Niemelä